Den nye trenden: Tannbleking av kull

Tennene er en av de viktigste og mest sensitive delene av kroppen. Tannbleking har lenge vært i fokus, og nå er aktivt kull av kokosnøttskall trenden for raskt og effektivt resultat. 

Hvorfor bruker så mange tannblekingen? 

Rett og slett fordi den er enkel å bruke, og gir raske resultater hos de fleste. Det kan ses på som utrolig, da tannblekingen kun har en ingrediens: aktivt kull fra kokosnøttskall! 

Dette er kanskje første gang du hører om fenomenet, og du har muligens lurt på hvorfor så mange publiserer bilder med en kullsort munn. Aktivt kull blir brukt over hele verden, og ikke bare til tannbleking. Det er en naturlig ingrediens som beskytter tenner og kropp mot infeksjoner, og er 100% organisk og vegansk.

Hvordan bruker du tannbleking av kull?

CoalFactory Original er tannbleking av aktivt kull fra kokosnøttskall, og går som hånd i hanske med en tannbørste av bambus. Når du skal bruke kullet skyller du børsten i vann, og dypper den deretter løst i boksen. Pass på å ikke få for mye på. Deretter pusser du løst i sirkulære bevegelser slik at kullet dekker tennene. La det stå i omtrent 2 minutter, og skyll. Prøv å unngå for mye pussing på tannkjøttet. 

1. Skyll bambusbørsten 
2. Dypp den i boksen med tannbleking 
3. Puss i sirkulære bevegelser til kullet dekker tennene 
4. La det stå i 2 minutter 
5. Rens munnen godt 

Les mer om tips og triks her!

Hva ligger bak- Det er jo bare aktivt kull...?

PH-verdien i munnen endres etter å ha brukt tannbleking av aktivt kull. Dette bidrar til å beskytte mot hull, samtidig som det bidrar til å utrydde bakterier. Tannblekingen binder også stoffer på overflaten av tennene sammen, som gir den blekende effekten. 

Resultatet er da et skinnende, rent og bakteriefritt smil! 

 

Har du lyst til å prøve CoalFactory Original selv?

Kjøp her, og få gratis frakt og 10% avslag med følgende rabattkode: "Høst10"!